Adcount Oy on vuonna 2005 perustettu sähköinen ja nykyaikainen tilitoimisto Helsingissä. Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille kirjanpito- ja tilitoimistopalveluita asiakasystävällisellä asenteella, ammattitaidolla ja luottamuksella.

Arvot

Palvelun laatu on meille hyvin tärkeä asia. Tilitoimistomme ydinarvo on laadukkuus: Tämä näkyy työmme jäljessä. Pyrimme olemaan parhaita siinä mitä teemme. Hoidamme asiakkaan taloutta kuin omaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme selkeitä neuvoja, asiantuntevaa tilitoimistopalvelua sekä erinomaista asiakaspalvelua kohtuulliseen hintaan. Palvelumme on henkilökohtaista ja toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että asiakasta neuvotaan, opastetaan ja konsultoidaan. Oma, nimetty yhteyshenkilösi on helposti lähestyttävissä ja voit olla häneen yhteydessä kaikissa taloushallinnon kysymyksissä. Hyödynnämme automaatiota, mutta kirjanpidon tekee ja tarkistaa aina kirjanpitäjä, ei automatisoitu sovellus.

Henkilöstö

Kokenut, ammattitaitoinen ja innovatiivinen taloushallinnon tiimimme koostuu tällä hetkellä kolmesta asiantuntijasta. Adcountin kirjanpitäjät ovat koulutettuja ja kokeneita laskentatoimen ja verotuksen ammattilaisia. Pidämme yllä henkilöstömme osaamista vuosittaisilla koulutuksilla sekä seuraamalla tiiviisti verolainsäädännön muutoksia, ennakkoratkaisuja sekä ajankohtaisia uusia.

Referenssit

Meillä on asiakkaita ja osaamista monilta eri toimialoilta. Suurin asiakasryhmämme ovat omistajavetoisten yritysten tilitoimistopalvelut, mutta otamme kaiken kokoisia ja yritysmuotoisia asiakkaita eri aloilta. Suurin osa asiakkaistamme on tullut meille suositusten kautta. Vaikka toimistomme sijaitsee Helsingissä, asiakkaaksi voit tulla mistä päin Suomea tahansa.

Kansainvälisyys

Autamme ulkomaisia yrityksiä sijoittumaan Suomeen. Tarjoamme kansainvälisille yrityksille perustamis- ja rekisteröintipalveluita ja hoidamme kansainvälisten yritysten Suomen sivuliikkeiden ja tytäryritysten verorekisteröinti-, yhtiöoikeus-, ja verokonsultointia Suomen lakien mukaisesti. Englanninkielisen sivustomme löydät täältä. Tarjoamme suomalaisille pk-yrityksille tilitoimistopalveluita suomeksi ja englanniksi. Meillä on kokemusta viennistä ja tuonnista, nettikaupasta ja kansainvälisten yritysten taloushallinnosta.

Ohjelmistot

Adcount on sähköisen taloushallinnon ajan tasalla. Sähköiseen taloushallintoon käytämme hyväksi havaitsemiamme ohjelmistoja kuten ProCountor ja Netvisor. Voimme ottaa asiakkaan ehdotuksesta käyttöön asiakkaan taloushallinto-ohjelman pienellä perehdytyksellä. Asiakas voi tehdä sopimuksen valitsemansa ohjelmisto-tarjoajan kanssa ja antaa kirjanpitäjälle käyttöoikeudet omaan ohjelmaan. Oma pilvipalvelumme aineiston toimitusta varten on Dropbox-pohjainen. Voit toimittaa meille kuitit myös matkapuhelimella. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia ohjelmia, joista kuulemme hyvää tai joita asiakkaamme suosittelevat.

Ota yhteyttä