Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yrityksen taloushallinnon kaikkien osa-alueiden hoitamista yhdestä internet-pohjaisesta pilvipalvelusta. Palvelu mahdollistaa kirjausten automaation, jossa esimerkiksi lähetetyt myyntilaskut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon, eikä niitä tarvitse kirjata manuaalisesti. Kaiken kokoiset yritykset voivat siirtyä sähköiseen taloushallintoon.

Palvelu mahdollistaa taloudellisen tilanteen seuraamisen reaaliajassa, ja sen, että tositteet ovat aina sekä tilitoimiston, että asiakkaan helposti löydettävissä. Pilvipalveluun voidaan luoda useita käyttäjiä, ja sieltä hoidetaan yrityksen kaikki palkat, myyntilaskut kuin kululaskut. Varmuuskopioinnista ei tarvitse huolehtia.

Adcountin asiantuntijat neuvovat mielellään, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun yritykselle.

Kustannukset ja hinnat

Siirtyminen automatisoituun kirjanpitoon edellyttää sähköisen taloushallinnon ohjelmiston käyttöönottoa. Ohjelmistojen kuukausimaksut riippuvat kuinka monta moduulia otetaan käyttöön, yrityksen liikevaihdosta, käyttäjä- tai henkilöstömäärästä sekä tapahtumien määrästä. Pienen yrityksen (esim. 10 tositetta kuukaudessa) taloushallinto-ohjelman kuukausimaksu voi olla esim. alkaen 19€/kk + alv. Kirjanpidon työ veloitetaan hinnaston mukaisesti. Ohjelmiston käyttöönottoon liittyy aloitusmaksu ja siirtyminen automaatioon vaatii alussa hieman aikaa ja vaivaa (verkkolaskujen tilaaminen, paperitositteiden skannaaminen) sekä kirjanpitäjältä, että yrittäjältä.

Kun ohjelmisto on otettu käyttöön ja automaatio saatu kuntoon, sähköinen taloushallinto säästää pidemmällä tähtäimellä asiakkaan kustannuksia kirjanpidossa, sillä laskujen vastaanottamiseen, maksamiseen, kirjaamiseen ja arkistoimiseen kuluva työ vähenee huomattavasti.

Käytämämme ohjelmistot

Käytämme ja suosittelemme sähköiseen talouhallintoon ProCountror ja Netvisor ohjelmistoja. Ne ovat suosittuja ja turvallisia ohjelmistoja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja niissä on selkeä hinnoittelu.

Meillä on mahdollisuus käyttää myös muita kuin edellä mainittuja ohjelmistoja: Voimme ottaa asiakkaan ehdotuksesta käyttöön lähes minkä tahansa sähköisen taloushallinto-ohjelman. Asiakas voi tehdä sopimuksen valitsemansa ohjelmisto-tarjoajan kanssa, ja antaa kirjanpitäjälle käyttöoikeudet palveluun. Voimme tarvittaessa käyttää asiakkaan omaa ohjelmaa.

Ota käyttöön sähköinen taloushallinto