Kirjanpitopalvelu kattaa yrityksen juoksevat lakisääteiset velvollisuudet kuten liiketapahtumien kirjaamisen, kausiveroilmoituksen lähettämisen verottajalle sekä ALV:n maksamisen. Voit itse määrittää kirjanpitopalvelun laajuuden.

Yritysten kirjanpitopalveluiden tarve vaihtelee. Pienelle yritykselle se voi olla kirjanpidon tekeminen ajan tasalle kerran vuodessa. Useimmiten kirjanpito kuitenkin sisältää kuukausittaisen palvelun, jossa kirjanpitäjä hoitaa yrityksen puolesta kaikki ilmoitukset verottajalle ja muille tahoille, ja raportoi yrityksen taloudellisen tilanteen johdolle.

Käytössämme on sekä paperinen, että sähköinen kirjanpidon toimitustapa (Dropbox, sähköposti, PDF). Isommille yrityksille suosittelemme täysin automatisoitua sähköistä taloushallintoa.

Miksi ulkoistaa?

  • Säästä aikaa
  • Ilmoitukset aina ajoissa ja oikein
  • Maksa vähemmän veroja
  • Voit aina soittaa ja kysyä
  • Edullinen perushinta

Kirjanpidon kuukausipalvelu

Kuukausittainen kirjanpidon palvelu sisältää normaalisti seuraavat työvaiheet. Yritys voi lisätä peruspalveluun muita osa-alueita kuten myyntilaskujen tekeminen ja lähetys asiakkaille, myynti- ja ostoreskontra, laskujen maksatus tai palkanlaskenta. Kirjanpidon kuukausipalvelu sisältää aina asiakkaan neuvonnan ja tuen, jolloin voit lähestyä kirjanpitäjääsi kysymyksillä.

Tositteiden kirjaus

Kirjanpidon pääasiallinen tehtävä on kirjata ja seurata liike- ja maksutapahtumia. Kirjanpitoaineisto kootaan toimittamasi aineiston perusteella. Sähköisessä taloushallinnossa aineisto muodostuu automaattisesti.

Ilmoitukset verottajalle

Kun kaikki tositteet on kirjattu ja kuukauden vähennykset otettu huomioon, kirjanpitäjä laatii ja lähettää kausiveroilmoituksen verottajalle.

ALV:n laskeminen

Saat joka kuukausi tiedon, kuinka paljon sinun tulee maksaa tai saat palautuksena arvonlisäveroa.

Ennakkoverot kuntoon

Ennakkoveroa maksetaan tilikauden tuloksesta. Kirjanpitäjä seuraa, että tilikauden ennakkoverot ovat oikealla tasolla, jotta vältyt jäännösveroilta vuoden lopussa.

Kirjanpidon kuukausihinta alk. 40 € / kk